Удобства| Alfaresort Palace Chiflika

Минерални Басейни

Четиризвезден хотелски комплекс Алфарезорт Палас

 

Външен Минерален басейн

Хотел Алфарезорт Палас разполага с изцяло реновиран външен минерален басейн, който е разделен на три секции. Конструкцията на басейна е съобразена с всички желания на нашите гости.

  • Секцията “Топило” е с гореща минерална вода 35-37 градуса и разполага с 50 комфортни седалки за релаксиране.
  • Плувна секция, с дължина 12 метра ,широчина от 7 метра, дълбочина 120 см-130 см. Минерална вода с температура подходяща за плуване - 24-26 градуса.
  • Детската секция е с дълбочина 50см-70см и минерална вода с температура 35-37 градуса. Също така разполага със сенник, който да предпазва най-малките ни гости от ярките слънчеви лъчи.

 

Външният минерален басейн е подходящ както за летните месеци, така и за студените зимни дни. Благодарение на южното си изложение, той е най-слънчевото място в комплекса, което гарантира много усмивки, тен и добро настроение. В близост до него се намира и Барбекю Бар, който е готов да отговори на Вашите летни коктейлни желания и да Ви предложи вкусни местни специалитети.

Вътрешен минерален басейн

Хотел Алфарезорт Палас  разполага с  изцяло реновиран вътрешен минерален басейн, разделен на две части:

  • Плувена секция с дълбочина 1,65 см и температура на водата 24-26 градуса.
  • Секция “Топило”  с гореща вода на минералната вода с температура 35-37 градуса.

Басейнът е прекрасен избор както за студените зимни дни, така и за прохладни летни моменти. Съчетанието между удобните шезлонги с гледка към планината и лековитите свойства на минералната вода са предпоставка за една незабравима почивка.

Artboard 1