Удобства| Alfaresort Palace Chiflika

Минерални Басейни

Четиризвезден хотелски комплекс Алфарезорт Палас

 

Външен Минерален басейн

Хотел Алфарезорт Палас разполага с изцяло реновиран външен минерален басейн, който е разделен на три секции. Конструкцията на басейна е съобразена с всички желания на нашите гости.  

  • Секцията “Топило” е  с гореща минерална вода 36-38 градуса и разполага с 50 комфортни седалки за релаксиране. 
  • Плувна секция, с дължина 12 метра ,широчина от 7 метра, дълбочина 120 см-130 см. Минерална вода с температура подходяща за плуване - 27-30 градуса.
  • Детската секция е с дълбочина 50см-70см и минерална вода с температура 36 градуса. Също така разполага със сенник, който да предпазва най-малките ни гости  от ярките слънчеви лъчи.

 

Външният минерален басейн е подходящ както за летните месеци, така и за студените зимни дни. Благодарение на южното си изложение, той е най-слънчевото място в комплекса, което гарантира много усмивки, тен и добро настроение. В близост до него се намира и Барбекю Бар, който е готов да отговори на Вашите летни коктейлни желания и да Ви предложи вкусни местни специалитети.

Вътрешен минерален басейн

Хотелът разполага с вътрешен басейн с минерална вода,с температура между 30-34 градуса.Разделен на две части,плувен и детски басейн,той е подходящ както за релакс и спокойствие,така и за забавление на най-малките ни посетители.В близост до хотела се намира термален извор с гореща минерална вода 52°, извираща от дълбочина 1000 метра, с лечебно - профилактичните свойства, подобни на минералната вода в курортите Горна Баня, Банкя, Хисар, Момина Чешма и Вършец .Минералната вода е подходяща за лечение на опорнодвигателния апарат, респираторни, неврологични, урологични, гинекологични и гастроентереологични заболявания.

Басейнът е прекрасен избор както за студените зимни дни,така и за прохладни летни моменти.Съчетанието между удобните шезлонги с гледка към планината и лековитите свойства на минералната вода са предпоставка за една незабравима почивка.

  • Работно време: от 9:00-21:00
Artboard 1